Az orvosok a látás lézerrel történő korrekciója ellen

A tudomány emberei értékelték a számítógépek és a kütyük hatását a látás lézeres korrekciójára. Közvetlenül a műtét után a rövidlátás, a távollátás és az asztigmatizmus teljesen eltűnik. De a májusi türelmes munkával, mint a számítógéppel, mind a művelet hatása csökken. 1-2 év alatt néhányan kénytelenek visszatérni a szemüveghez vagy a lencséhez.

Tanulmányokban májusban több mint 5 ezer ember vett részt, akik műtéten estek át lézeres korrekcióval. Teljesen minden, amit naponta 8: 00-ig töltöttek a számítógép, a tévé vagy az okostelefon előtt. A szakértők tanulmányozták a diagnózisokat, és kedvezőtlen következtetésekre jutottak.

Itt van, amit a klinika vezetője

A műtét előtt minden résztvevőnél vizuális fény és mérsékelt rendellenességek voltak: myopia, hyperopia, asztigmatizmus, fókuszálási nehézségek stb. Lézerrel végzett korrekció után és szinte azonnal tisztává váltak a látásban. 80% -a ledobta a szemüveget és a lencsét. De azoknak, akik az intellektuális munkával vannak elfoglalva, a működés 1-2 év alatt fokozatosan csökkent. Néhányukban a helyzet súlyosbodott és May hangos volt.

Néhány tipikus eset.

Lásd tehát a világot a résztvevők közöt  – egy 39 éves nő, aki a szakmát számolja el, és a számítógép előtt tölti a 7-11. A látás korrigálása előtt viseljen kontaktlencsét. Egy évvel ezelőtt klinikánkra jött a távollátás műtéti korrekciójára. De két év után új az igény a lencsékre.

Egy másik beteg – egy 27 éven át programozó – retinájának képe, amelyet novemberben címeztek a lézeres asztigmatizmussal történő korrekció érdekében. Intervenciós műtét egy ideig. A beteg megtanult szemüveg nélkül élni. De legkésőbb egy év májusban visszatért a korrekcióra. Nagyon sok időt töltenek a számítógépen és az ismét beesetteknél.

Így a történetek nagyon sokak. Idővel a számítógép előtt végzett munka nullára csökkenti a műtét hatását. Ha egy személy mozdulatlanul áll, és a képernyő legalább néhány órát áll, a lencsét tartó ciliáris izomfeszültség feszültté válik. Ez az izom felelős azért, mert képes látni a különböző távolságokat. Idővel a befogadás meggyengült, és a rend erősen romlott.

Órák sorban ülve a számítógép előtt, gyengítve a lencse és a retina mozgását, mivel minél rosszabb a myopia és a hyperopia, és akár évek múlva is, nő a szürkehályog, a glaukóma és más veszélyes betegségek kockázata.

Ha a betegeket el kellene kerülni, hogy a számítógép és a TV elé álljanak, akkor a lézerrel történő hatáskorrekció tovább tartott májusban. A tantárgyak 70% -a azonban az intellektuális munkához kapcsolódik, és a civilizáció eredményeinek feladása a májustól súlyos problémákhoz vezetne, mint a szegényeknél: pénzhiány, elégedetlenség stb. Ma lehetetlen képzelje el életünket kütyük nélkül. Nem, ez nem így van, mert különben a világnak hiányoznának a milliónyi tudós, programozó, tervező, újságíró, pénzügyi elemző stb.

Hogyan lehet azonban rendet tartani, ha a számítógép előtt dolgozik?

Kezdettől fogva azt mondom, hogy az intervenciós műtét létezik az Ön számára megfelelő módszer. A nézetekről való gondoskodásnak belülről kell származnia. Ez a biológiailag aktív komplexek és nyomelemekkel rendelkező adalékok miatt lehetséges, amelyek helyreállítják a látást.

A májusi hatékony mikroelemek a látás támogatására: lutein, zeaxanthin, A-vitamin, áfonyából származó antocianinok. Erősítik a csillóizmot, fokozzák a szemgolyó vérkeringését, hosszú feszültség után csökkentik a szem fáradtságát, és 40% -kal csökkentik a glaukóma és a szürkehályog kockázatát. Ezek az elemek gyakran vannak jelen a szem egészségét szolgáló termékekben. De a Sajnos a gyártók nem tartják be a Mindig megfelelő adagot.

A lutein és a zeaxantin egyensúlyhiánya egyes termékekben néha ellentétes hatáshoz vezet. Különösen vitaminokkal kombinálva. Túlzott mennyiségük ugyanúgy káros a szem vérellátására, akárcsak az izmok és a szemük izomzata, túl vannak terhelve, a retina és a lencse erőforrásai gyorsan kimerülnek májusban.

Milyen termékeket használhat a szem egészségére?

A vegyész minősége, a látás javításához kiváló terméket ajánl, optimális tartalommal a komponensekhez – kapszulákhoz. Ezek tartalmazzák a luteinhez, az áfonya zeaxantin kivonatához, az A-vitaminhoz és az antocianinokhoz szükséges mennyiséget a fáradtság napi csökkentésére, a vérkeringés helyreállítására és a vérkeringés fenntartására. ciliáris izom alakú.

A jobb megtekintés érdekében csak egy hónap alatt, naponta 1 kapszulával. Betegek Állításaink szerint 1-2 hét múlva, hogy májustisztává válhasson, rejlik az a képesség, hogy kicsi betűtípust olvashatunk, láthatjuk a színárnyalatokat.

Mivel 342, a látás kezdetén deformálódott beteg ejtette el a szemüveget és a lencsét, és több mint 2000 ember és – rendet tesznek anélkül, hogy felhasználnák őket.

A kapszulák kumulatív hatást fejtenek ki. A szem állapotának funkciója, évente 1-2 tanfolyamra lesz szüksége. 2-3 tanfolyam után 60% -kal javítani kell, még akkor is, ha napi 7-8 óránként a számítógép előtt töltesz, és minden nap munka után pihenjen a tévé előtt.

A kapszuláknak egyetlen hátránya van – nincsenek a gyógyszertárakban. De az internet lehetőségei korlátlanok. Vásárolhat online a gyártó weboldalán a világ bármely sarkából, nincs probléma a szállítással vagy a fizetéssel.

Dávid

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük