Hogy két hét alatt visszanyertem a látásomat

38 éves vagyok, és egész életemben szemüveget viseltem. A főiskola előtt mindkét szememben -2.00 voltam. Amióta először tettem az orromra a szemüvegemet, legtöbbször viseltem őket. Május után kezdtem kontaktlencsét viselni.

Számviteli poszton dolgozom, és nekem ez rosszabb volt. -3.00-kor érkezett. Néha szemüveget viselnek, és néha lencsék érintkeznek. Ez egy ördögi kör volt. Szemüvegek I fájdalmat okoznak az orrban, és bizonyos tárgyakra összpontosítva szédülést okozok. A lencsék felvették a szemem, hogy sírjak, és ezen kívül kötőhártya-gyulladást is készítettünk. Mindkettő elegem volt mindebből, hogy úgy döntöttem, hogy operálok.

Működés: igen vagy nem?

Gondoltam magamban a műtétet, de Aman mindig is, ezért túlságosan féltem. A félelem megbénított, és nem tudtam, mit tegyek. Barátok és kollégák Azt is mondtam, hogy ez egy ötlet szegény. Úgy tűnik, van egy módszer arra? Felgyógyul, és nem műtéthez folyamodik. De valamiért nem akartam hallgatni. Nem gondoltam volna, hogy ez lehetséges. Néhány ember azt mondta, hogy 12-17 nap alatt jelentősen javíthatja a látását. Nem hallgattam rájuk.

Nem műtéti módszer a látás helyreállítására

Az ő napjában teát ittam a szünetben ebédre. Én- hallottam társamon arról beszélni, hogyan sikerült felépülniük, hogy ne működjenek. Rájöttem, hogy mindketten megszállottjaink vagyunk az eredmény műveletének, és nem vettük észre, hogy egyikük sem májusban visel szemüveget.

Így csinálták. Körülbelül egy hónap múlva végre keresgéltek az interneten, és megtalálták az OK nézd. Ezeket a kapszulákat nagyon sok blogger számára ajánlották. Miután elolvasta az értékeléseket kapszulákat rendelt. A termék nagyon gyorsan megérkezett, és kifizettem a szállítást. Az eredmények hihetetlenek voltak: Bianca és ő -2,50-ről 1,00-ra javult, Alina +1.50-ről 1.00-ra, Cristina pedig -4.00-ról -1.00-ra érkezett. Ezeket az eredményeket a kapszulákkal végzett kezelés befejezése után érték el.

Azt hittem, hogy nincs vesztenivalója, ezért úgy döntöttem, hogy megpróbálom, és én. Rendeltem, és rövid idő alatt kapszulákon keresztül futárszolgálat útján kaptuk meg. Mutassa meg, hogy néhány kapszula szokásos. A kapszulák használata nagyon egyszerű. Csak annyit kell tennie, hogy ezeket a kapszulákat a második nap folyamán, egy pohár vízzel kell bevenni. Nem sok időbe telik. Kellemes, nyugodt érzést nyújt. A kapszulákat lépésről lépésre utasítások kísérik, amelyekben elmagyarázza, mit kell tennie annak érdekében, hogy helyreálljon.

Naponta kezdtem szedni a kapszulákat. Minden nagyon egyszerű volt, és nekem nem kellett több, mint napi 15 perc. Körülbelül 2 hétig minden nap szedtem őket … Aztán elmentem kontrollálni, és teljesen megdöbbentem … A látásom -3.00-ról -1.00-ra javult! Hetente még egyszer 0,7-et dioptriázok! Én voltam a legboldogabb. -3,00 dioptriáról 0,7-re mentem mindössze három hét alatt! Hozzád jössz?

CSAK 3 HETEN! Mégis meg vagyok döbbenve, hogy most mindent tisztán látok, nem vagyok ködben vagy eltorzult. Egészségügyi időrendszerünkből kifolyólag tovább raboltunk, és fizettettük a műtétet, a szemüveget és a lencsét. … Őszintén szólva, attól, amit nem javasoltam a szemésznek a kapszulák beviteléhez? A magyarázat egyszerű: attól tart, hogy elveszíti betegeit.

Itt van a weboldal – ahol kapszulákat rendeltem. Ez az egyetlen cég, amely hivatalosan engedélyezett az OK Look eladására. Az ára megegyezik három csomag kontaktlencse vagy négy mozijegy árával. Ön dönti el, hogy több vagy kevesebb, figyelembe véve, hogy szükségtelen a lencse érintkezői és a szemüveg. Remélem, hogy az a történet, amiben biztosan segítek, és hogy képes lesz felépülni a drágaságért. Ha már használta ezt a módszert, akkor vegye figyelembe az alábbi májusi megjegyzéseket.

Ellenőrző szem – mikor és hogyan kell gondoskodni a szemekről

Novemberben nagyon sokan félnek az orvosoktól, az elemzéstől, a műtétektől vagy az egészség ellenőrzésétől, de ezt elsősorban az egészségünkre, a békére vagy az elégedettségre kell helyezni, mivel tudjuk, hogy időben tudok küzdeni bizonyos betegségekkel vagy béke, amelyet testünk egészsége kínál nekünk.

Az elmúlt években végzett vizsgálatok szerint az uniós polgárok minden ötödik felnőtt, aki a fülkék szemészetében jár az orvosi szemészet ellenőrzésére, és bizonyos területeken a proncentajul még májusban is alacsony. Olyan statisztika, amely aggódna attól, hogy szem előtt tartsuk a könnyű irányító szemet, amely képes végrehajtani a programozását, amely akár az ebéd hátralévő részében is elvégezhető.

Az orvosok szemészei azt javasolják, hogy a vizsgálatokat a beteg betegsége és az életkor függvényében végezzék el. Így az ajánlások a következők:

  • 10 év alatt a szemvizsgálatot félévente egyszer el kell végezni
  • Ennél a kornál, de legfeljebb 17 évig évente legalább egyszer szemészhez kell fordulnia
  • 60 évig az ajánlott időszak kétévente egyszer csökken
  • 70 év után évente legalább egyszer kontroll szemre van szükség
  • Cukorbetegek és glaukómában szenvedők számára évente egyszer látogatott el orvoshoz

Hol végezhetünk kontroll szemet?

Számos professzionális szemészeti iroda működik mind az államban, mind a magánszférában. A bukaresti Nicolae Malaxa Kórházban nagyon fejlett szemészeti osztály működik, ahol a konzultáció ingyenes, amennyiben a háziorvosától beutalót kap. A szakasz a legújabb generációs berendezésekkel van felszerelve, amelyek teljesítménye gyors és gyors diagnózist nyújt Önnek. Másrészt számos optikai ellátás kínál ingyenes konzultációt és valódi optikát kínál Bukarestben vagy ott, valamint olyan klinikák, amelyek kedvezményeket és utalványokat kínálnak a szemészeti, napszemüvegek és a megvásárolt keretek ellen.

A kezelések szintén fontosak, attól függően, hogy a betegség tavaly májusban többé-kevésbé bekövetkezhet-e, itt is a kórház szakosodott, mint az irodai optika. Ne felejtsen el kérni egy példányt, miután a legtöbb optikán elvégzett receptellenőrzés ajánlatot tett, és ha szerencséje van annak a cégnek, ahol dolgozik, évente egyszer ingyenesen felajánlhatja szemészeti irányítási szolgáltatásait, de kiegészítőket, például szemüveget és szükséges kezeléseket is.

Dávid

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük